idiomes
PLAÇA CATALUNYA, 1
LLANÇÀ (GI)
Telefon:   972 380 537

Réserver une table

Nom:
E-Mail:
Téléphone:
Date:
Heure:
Nº personnes:
Commentaire:

Nôtre cuisine

Une grande carte de plats, ou est spécialisés avec le poisson frais fruitdemer, du riz juteuz a la casserole et des pâtes a la casserole. Cuisine de saiseu et produits de proximité.

 

Des menus pour groupes

Ou prépare d’autres menus pour groupes selon vos préferences. Demander des informations.

 

Nôtre Carte

Dans notre carte tu troveres du poisson frais du marché de Llançà et une cuisine de saison.

.

ENTRANTS

Tallarines amb salsa de llimona
Calamarcets fregits
Sepietes a l’estil “Can Quim”
Tarta fina de sardina
Anxoves amb pa i tomàquet
Calamars a la romana
Pops amb ceba
Gambeta fregida
Musclos al vapor
Musclos al vi blanc
Espardenyes
Carpaccio de tonyina
Carpaccio de gamba

LES NOSTRES CASSOLES

Arròs a la cassola
Fideus a la cassola
Suquet de pescadors
Sarsuela de peix “Can Quim”
Clavellada a l’atmetlla
Arròs de cabra de mar

PEIX I MARISC

Gall de Sant Pere
La graellada de peix
Els escamarlanets amb cloïsses
Gambes del Cap de Creus
Escamarlans del Cap de Creus
Rap a la Planxa
Lluç de palangre donostiarra
Calamars facits a l’americana
Calamars a la planxa
Tonyina a la planxa / mostassa
carta

 

AMANIDES I SOPES

Amanida de l’hort
Amanida de bacallà confitat
Amanida de formatge de cabra
Amanida d’anxoves amb tomàquet
Espàrrecs de Navarra

LA CARN

Filet a la planxa amb guarnició
Entrecot amb guarnició
Xai amb guarnició

 

TAPES

Tallarines amb salsa de llimona
Calamarcets fregits
Sepietes a l’estil “Can Quim”
Patates braves
Croquetes de pollastre
Pop a la gallega
Anxoves amb pa i tomàquet
Calamars a la romana
Pops amb ceba
Gambeta fregida
Escamarlanets fregits
Sonsos
Musclos al vapor
Musclos al vi blanc
Calamar fregit
Pernil d’aglà
Carpaccio de tonyina
Carpacció de gamba