idiomes
PLAÇA CATALUNYA, 1
LLANÇÀ (GI)
Telefon:   972 380 537

Reservar Taula

Nom:
E-Mail:
Telefon:
Dia:
Hora:
Nº persones:
Observacions:

La Nostra Cuina

Una extensa carta de plats, estem especialitzats amb peix fresc, marisc, arròs a la cassola i fideuà. A la Nostra carta pots trobar peix fresc de la llotja de Llançà, i cuina de temporada.

Menú per Grups

Preparem diferents menús per grups segons les vostres preferències. Demana’ns informació.

 

La Nostra Carta

A la Nostra carta pots trobar peix fresc de la llotja de Llançà, i cuina de temporada.

ENTRANTS

Tallarines amb salsa de llimona
Calamarcets fregits
Sepietes a l’estil “Can Quim”
Tarta fina de sardina
Anxoves amb pa i tomàquet
Calamars a la romana
Pops amb ceba
Gambeta fregida
Musclos al vapor
Musclos al vi blanc
Espardenyes
Carpaccio de tonyina
Carpaccio de gamba

LES NOSTRES CASSOLES

Arròs a la cassola
Fideus a la cassola
Suquet de pescadors
Sarsuela de peix “Can Quim”
Clavellada a l’atmetlla
Arròs de cabra de mar

PEIX I MARISC

Gall de Sant Pere
La graellada de peix
Els escamarlanets amb cloïsses
Gambes del Cap de Creus
Escamarlans del Cap de Creus
Rap a la Planxa
Lluç de palangre donostiarra
Calamars facits a l’americana
Calamars a la planxa
Tonyina a la planxa / mostassa
carta

 

AMANIDES I SOPES

Amanida de l’hort
Amanida de bacallà confitat
Amanida de formatge de cabra
Amanida d’anxoves amb tomàquet
Espàrrecs de Navarra

LA CARN

Filet a la planxa amb guarnició
Entrecot amb guarnició
Xai amb guarnició

 

TAPES

Tallarines amb salsa de llimona
Calamarcets fregits
Sepietes a l’estil “Can Quim”
Patates braves
Croquetes de pollastre
Pop a la gallega
Anxoves amb pa i tomàquet
Calamars a la romana
Pops amb ceba
Gambeta fregida
Escamarlanets fregits
Sonsos
Musclos al vapor
Musclos al vi blanc
Calamar fregit
Pernil d’aglà
Carpaccio de tonyina
Carpacció de gamba